![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 205 Pomógł: 1 Dołączył: 11.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam pytanko zalozmy ze mam takie skrypcik wyswietlajacy wyniki:
co trzeba zrobic zeby np co druga tabelka mila inny kolor? przyklad: 1. bleble [bg:white] 2. bleble [bg:black] 3. bleble [bg:white] 4. bleble [bg:black] 5. bleble [bg:white] 6. bleble [bg:black] niemam pojecia jak to zrobic, jak wyswietlic w ten sposob wyniki prosze o pomoc, dziekuje pozdrawiam Ten post edytował bastek8989 14.12.2006, 18:03:22 -------------------- Web-Anatomy.com - tworzenie serwisów internetowych oraz stron www z okolic Bielska-Białej. Zapraszam.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 1.10.2005 Skąd: Olesno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przed pętlą dajesz sobie $i = 1; i wewnatrz pętli ustalasz klase dla komórki
Nie zapomnij tez przed koncem pętli dodać $i++; Ten post edytował quba 14.12.2006, 18:11:47 -------------------- Darmowe pozycjonowanie
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 205 Pomógł: 1 Dołączył: 11.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm jestem poczatkujacy - czy moglbys wkleic to w moj kod? pls bo zas bede sie bawil z tym godzine gdzie to dac
![]() i rozumiem ze zla BG colour przypasowac zmienna $klasa Ten post edytował bastek8989 14.12.2006, 18:05:30 -------------------- Web-Anatomy.com - tworzenie serwisów internetowych oraz stron www z okolic Bielska-Białej. Zapraszam.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 1.10.2005 Skąd: Olesno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Taka rada na przyszłość: zrób sobie sam, a wiecej sie nauczysz.
Zamiast jakiegoś bgcolor ustal klase w css, nie bądźmy staroświeccy. Ten post edytował quba 14.12.2006, 18:07:51 -------------------- Darmowe pozycjonowanie
|
|
|
![]()
|
|
a mozesz napsiac mi jak zrobic zeby wyniki byly numerowane? w kolejnosci?
1 wynik pierwszy 2 drugi 3 trzeci ps. jakbys mi napisal to zapamietal bym to oto sie niemartw ![]() ![]() ale itak wielkie dzieki ze odpisales na posta -------------------- Web-Anatomy.com - tworzenie serwisów internetowych oraz stron www z okolic Bielska-Białej. Zapraszam.
|
|
|
![]()
|
|
$i wskazuje nr wyniku.
-------------------- Darmowe pozycjonowanie
|
|
|
![]()
|
|
nierozumiem, mozesz mi to troszke bardziej z tym numerowaniem wytlumaczyc?
jestem poczatkujacy ![]() ![]() -------------------- Web-Anatomy.com - tworzenie serwisów internetowych oraz stron www z okolic Bielska-Białej. Zapraszam.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bastek8989 nie rob z siebie .....
prosta rzecz a ty sie z tym miotasz poszukaj na forum bo ten temat byl poruszany juz kilka razy nawet dosc obszernie
-------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 09:01 |