![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 190 Pomógł: 27 Dołączył: 23.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po zmianach wprowadzonych na forum, nie można dostać się do postu przezhttp://forum.php.pl/index.php?showtopic=10324&pid=316485&st=660&#entry316485
poprzez wybranie opcji "Ostatni post" Po wejściu w "Komputery i oprogramowanie" -> "Najlepszy według was edytor do php! " można wyświetlić tylko kilkanaście pierwszych postów. Zgłaszam tu ponieważ http://bugs.php.pl/ nie działa. -------------------- ”Godzina nauki w życiu nowoczesnego apostoła jest godziną modlitwy.”
(św. Josemaría Escrivá, Droga, 335) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 453 Pomógł: 22 Dołączył: 20.09.2004 Skąd: Kraków - NH - Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
u mnie wszystko działa, tzn mogę przeglądnąć cały temat.
-------------------- Warsztat: Windows 7 Pro 64bit | Apache 2.2 | PHP 5.2 | MySQL 5.0 | PHPmyadmin 2.6.4
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator wortalu Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 960 Pomógł: 39 Dołączył: 21.10.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprecyzuj dokładniej bo u mnie tez wszystko ok.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 190 Pomógł: 27 Dołączył: 23.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprecyzuj dokładniej bo u mnie tez wszystko ok. Klikam po kolei: "Komputery i oprogramowanie" -> "Najlepszy według was edytor do php!" -> przechodzę na ostatnią stronę (czyli 7) i klikam na np przedostatnią wypowiedź. Otrzymuje: " Przepraszamy, wystąpił błąd. Jeśli nie jesteś pewny jak używać tej opcji lub nie wiesz dlaczego wystąpił błąd, spróbuj poszukać w plikach pomocy. Przepraszamy, niektóre z wymaganych plików zostały utracone. Jeśli zamierzałeś przejrzeć temat, jest prawdopodobne, że został usunięty lub przeniesiony. Proszę wróć i spróbuj ponownie. " Problem ten pojawia się gdy chcę przeglądać odpowiedzi na stronie > 1 -------------------- ”Godzina nauki w życiu nowoczesnego apostoła jest godziną modlitwy.”
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator wortalu Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 960 Pomógł: 39 Dołączył: 21.10.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
U mnie są 24 strony, ale to zależy jak masz ustawione w profilu (ilość postów na stronę). Co to znaczy klikasz na przedostatnią wypowiedź? to znaczy w co klikasz?
|
|
|
![]()
|
|
Co to znaczy klikasz na przedostatnią wypowiedź? to znaczy w co klikasz? No już chyba lepiej się nie da wytłumaczyć.. Klik -------------------- ”Godzina nauki w życiu nowoczesnego apostoła jest godziną modlitwy.”
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 790 Pomógł: 7 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Faktycznie w widoku drzewa problem istnieje. Jednak nie wiem czym jest on spowodowany. Prawdopodobnie tym, że zmienna show jest pusta. Więc proponuję przełączyć widok na standardowy, wtedy wszystko chodzi dobrze.
-------------------- Michał Płachta
Warsztat: Mac OS X Leopard, PostgreSQL, Text Mate, Retrospectiva + SVN |
|
|
![]()
|
|
Więc proponuję przełączyć widok na standardowy, wtedy wszystko chodzi dobrze. Możesz podpowiedzieć gdzie? Bo w profilu nic nie znalazłem, podobnie jak ile postów ma być wyświetlanych na stronie.. -------------------- ”Godzina nauki w życiu nowoczesnego apostoła jest godziną modlitwy.”
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Prawy gorny rog topicu -> Opcje->i wybierz sobie tryb wyswietlania
Co do liczby postow to masz w "Moj profil"->opcje->ustawienia forum -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Wielkie dzięki.
-------------------- ”Godzina nauki w życiu nowoczesnego apostoła jest godziną modlitwy.”
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.06.2025 - 16:47 |