![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 12.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem z zmiennymi zmiennych
![]() Pytania: 1. co zrobic zeby zaczeły działąc w php4 (czy wogole to mozlie) ![]() 2. czy wogole ktos pozam na używa zmiennych zmiennych?? 3. jakies sensowne rozwiaznie na zamiene zmiennych zmiennych na cos innego ( oprocz eval ) ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 5 Dołączył: 8.11.2004 Skąd: trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skoro sam nie jesteś pewny, że zmienne zmiennych są ci do czegoś potrzebne,
to ich nie używaj, użycie jakiegokolwiek rozwiązania musi mieś jakiś cel, a mi się wydaję, że w twoim przypadku to sztuka dla sztuki |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 12.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja używam bo jest mi tak wygodniej obsługiwać moje formularze, dziala to szybko i sprawnie
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 5 Dołączył: 8.11.2004 Skąd: trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat tak wygodniej obsługiwać moje formularze Założe się że zmienne zmiennych wcale nie są ci do tego potrzebne ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 476 Pomógł: 1 Dołączył: 5.11.2005 Skąd: Bieruń city Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
takie zmienne moga byc niebezpieczne w polaczeniu z register globals;
jezeli w jakims przypadku $zmienna nie bedzie istaniala to mozna sprawdzic wartosc dowolnej zmiennej na stronie.a jeszcze dochodza zapytania: index.php?zmienna=zapytanie&zapytanie=SELECT...
i include. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 02:56 |