![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 11.12.2006 Skąd: Wrock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, Otworzyłem ostatnio serwis właśnie o ładnych i ciekawych stronach w internecie
![]() the404.pl Ten post edytował Grrrr 11.12.2006, 17:19:27 -------------------- the404.pl - Najlepsze, ładne i ciekawe strony z całego świata
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 442 Pomógł: 0 Dołączył: 27.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale jak na html myśle że jest nieźle bo chodzi tutaj o to żeby A jak na HTML'a to do d** Click Wyglad raczej sredni, kod do poprawy ( tabelki i skladnia ). 2/10 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 086 Pomógł: 8 Dołączył: 10.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak beznadziejny kod, że nawet nie mam się o czym rozpisywać. Po prostu zapoznaj się z wynikiem: http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fthe404.pl%2F
Niepoprawnie uzywasz wielu znaczników, beznajdziejne wykorzystanie CSS, generalnie bardzo słaby kod. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 11.12.2006 Skąd: Wrock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co do kodu to sie całkowicie zgadzam bo to moja pierwsza stronka i wiedziałem że na tym forum mnie objedziecie;). A co do wyglądu to kwestia gustu bo na forum dla laików miałem oceny całkiem niezłe.
Ten post edytował Grrrr 11.12.2006, 21:23:35 -------------------- the404.pl - Najlepsze, ładne i ciekawe strony z całego świata
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Co do kodu to sie całkowicie zgadzam bo to moja pierwsza stronka i wiedziałem że na tym forum mnie objedziecie;) TO nie lepiej najpierw to poprawic i dopiero dac do oceny? Cytat A co do wyglądu to kwestia gustu bo na forum dla laików miałem oceny całkiem niezłe ... - brak odstepow miedzy obrazkami a tekstem - linki nie wyroznione (np. brak podkreslenia), po najechaniu kolor ledwie sie zmienia - czcioka za mala ("Sklepy Sklepy Ubrania Classi" -- kategorie po obrazkioem) - po co caly tekst pogrubiac, nic to nie daje + utrudnia czytanie - newsy -- za mala czcionka - nieczytelne "© 2006 wszystkie prawa zastrzeżon" po najechaniu myszka - RSSa dalbym na gorze z uzycien standardowych ikonek http://www.feedicons.com/ starczy? czy laik ci to ^^^ powie? Cytat i wejść dzisiaj też mam wyjątkowo dużo. A mi sie wydaje, ze to z powodu reklamy na forach, nie? Przeciez trzeba na strone wejsc zeby ja ocenic. -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak na serwis o ładnych i ciekawych stronach, nie jest ani ładny ani ciekawy.
- strona mało czytelna, - niektóre obrazki się nie wyświetlają, - nie trzymasz się jednej konwencji graficznej, masz jakieś butony, strzałki który wyglądają inaczej i mają różne kolory - bardzo sztucznie wygląda to zdjęcie gościa z połową głowy, na początku myślałem że coś jest nie tak. - słyszałeś o czymś co się nazywa "odstęp" ? ![]() - o kodzie nie będę wspominał, ale pamiętaj że ludzie oceniają stronę nie tylko po wyglądzie -------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Niestety upchałeś za dużo rzeczy na małej przestrzeni. Do tego dałeś ogromne logo, które tą przestrzeń pochłania dodatkowo.
Co do prawej kolumny... "wyglądmniejwiecejtakjaktentekstijestpodobnieczytelna" za chęci i z okazji pierwszego projektu dam Ci 2/10 Pozdrawiam -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zdecydowany przerost formy nad trescia. A raczej tresci jest pelno ale w tak duzej ilosci, ze na niczym nie mozna sie skupic.
A co do bledow skladniowych to coz... skoro jzu zabierasz sie za serwis o ladnych stronach to i Twoja taka powinna byc. 2/10 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam dziwne wrażenie że widziałem tego tamplate gdzieś na którejś stronie z free tamplates, jestem tego prawie pewien.
Pozatym czemu ten facio ma uciętą głową? I co ma ten dop do reszty strony? Oj coś mi się tu nie podoba 1/10 dałbym więcej ale jestem prawie pewny że to nie twój szablon. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 12:35 |