![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 6.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam zaczne od tego że prowadze galerie opartą na "Coppermine Photo Gallery" i dwa blogi na "Nucleus CMS v3.22" teraz potrzebuje jeszcze jakąś plikownie..
Pomyślałem żeby to wszystko dać do jednego CMSa dla większej wygody (ogowanie się urztykowników do każdego osobno a szczegulnie administrowanie /grupy i dostęp/ niejest zbyt fajne) tylko jaki byłby dobry ? Zależy mi przedewszystkim na: - dużej możliwości kontrolowania dostępu.. dostęp wybranych osób do wybranych kategorii w galerii i plikowni oraz bo wybranego bloga.. - aby można było twożyć podkategorie w plikowni i galerii - aby galeria była dobrze rozwinięta.. w ostateczności podpięta Coppermine Photo Gallery - Polska wersja albo przynajmniej w części spolszczone.. Mniej ważne ale przydało by się: - łatwość konfiguracji - elastyczność Może ktoś pomóc ? CMSów jest dużo a instalacja każdego na serwerze i sprawdzanie wszystkich komponentów do niego zajeło by mi 2 miesiące minimum.. Będę wdzięczny za pomoc.. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 05:44 |