![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 11.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Przedstawiam moje najnowsze portfolio www.beetle.pl A szczegolnie zapraszam do działow: Fotografia Projektowanie stron WWW Grafika Komputerowa Moje poprzednie strony byly bardziej utrzymane w ciemnym i "chorym" klimacie. Daleko im bylo do wejscia w komercyjny rynek, gdzie liczy sie czytlenosc, psychologia reklamy i funkcjonalnosc. Tym razem postanowilem zrobic portfolio, ktore bedzie mialo jakas szate graficzna, ale rowniez aby byla bardziej zachecajaca dla potencjalnych klientow, jak i znacznie bardziej funkcjonalna, lzejsza i przyjazna dla wyszukiwarek (w miare moich mozliwosci HTMLowych i CSSowych) Pozdrawiam ![]() Licze na kreatywna krytyke Marcin |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 112 Pomógł: 20 Dołączył: 10.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podoba się!
Niesztampowy układ ale nie przekombinowany, czytelnie zorganizowany i przejrzysty. W kod nie zaglądałem. Prace fajne. drobne uwagi: - pod logo powinien być odnośnik prowadzący do strony głównej. - nie lubię lightbox`a ;) pozdr. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
ktoś nie zapłacił rachunków za hosting?
Strona nie dostępna -------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 642 Pomógł: 2 Dołączył: 9.03.2006 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Musze przyznac ze twoja grafika robi wrazenie , co do strony rowniez stoi na wysokim poziomie. Wszystko czytelne i mile dla oka.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 5.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Strona graficznie stoi na wysokim poziomie, jest jednak wiele niedopracowań. Mam jednak parę uwag:
1) Zmień czcionkę w menu wydaje mi się że "Trebuchet MS" będzie ładny 2) Dla mnie strona jest mało czytelna (fonty są za małe) 3) W kodzie jest niezły bałagan, trzeba nad nim sporo popracować najlepiej napisać od nowa (XHTML + CSS) Mimo to grafika bardzo mi się podoba. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 08:08 |