![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 581 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2003 Skąd: Jasło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
[php:1:21ad6ec4df]<?php
if($submit){ $header = "From: Lista mailowa <adres@com.pl>"; $adresy = file("plik.txt"); for ($index=0; $index < count($adresy); $index++) { mail("$adresy[$index]","$temat","$tresc","$header"); } echo"Wiadomość została rozesłana."; } ?>[/php:1:21ad6ec4df] czemu to nie działa. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 0 Dołączył: 14.06.2003 Skąd: Tomaszów Lubelski/Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A nie lepiej zamiast pętli dodac wszystkie adresy po perzecinku
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 358 Pomógł: 0 Dołączył: 3.07.2003 Skąd: Szczecin->niebuszewo->*(next to window) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat A nie lepiej zamiast pętli dodac wszystkie adresy po perzecinku Wtedy roześlesz do wszystkich czlonkow swojej mail listy maile pozostralych czego niektorzy sobie nie zycza i moga przez to stracic zaufanie do Twojego serwisu
![]() -------------------- Jeśli życie to kara to nieźle nabroiłem ;-)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 358 Pomógł: 0 Dołączył: 3.07.2003 Skąd: Szczecin->niebuszewo->*(next to window) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie sprecyzowales co dokladnie nie dziala, czy wyskakuje jakis komunikat czy nic sie nie dzieje, po za tym adresy w pliku tekstowym musza byc oddzielone znakami nowej lini zeby kazdy z nich byl umieszczony w nowej komorce tablicy.
Cytat z manuala: "Notatka: Każda linia w wynikowej tabeli zawiera znak nowej lini, jeśli chcesz się ich pozbyć to musisz użyć trim(). " - moze w tym tkwi problem -------------------- Jeśli życie to kara to nieźle nabroiłem ;-)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 96 Pomógł: 3 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Być może problem tkwi w konfiguracji serwera np. nieustawiłeś SMTP
-------------------- Linux is like wigwam, no windows, no gates and an apache inside.
Mój blog łebmasterski (po angielsku) Web Development Blog. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 581 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2003 Skąd: Jasło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale ten skrypt jak wciskam wyślij pokazuje błedy zależy ile osób mam w pliku.txt
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 384 Pomógł: 0 Dołączył: 3.04.2003 Skąd: Chorzow Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
moze cytat bledy wiadomo nie chodzi ?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 2.07.2025 - 03:10 |