![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 205 Pomógł: 1 Dołączył: 11.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
mozecie powiedziec mi co tutaj mam zle? :| -------------------- Web-Anatomy.com - tworzenie serwisów internetowych oraz stron www z okolic Bielska-Białej. Zapraszam.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 324 Pomógł: 5 Dołączył: 14.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wyswietl sobie
albo sprawdź błąd za pomocą: mysql_error" title="Zobacz w manualu php" target="_manual Poza tym wydaje mi sie że musisz nazwać tabele operatorem AS a także przypisać pola do tych tabel. Ten post edytował mdco 10.12.2006, 16:48:51 -------------------- zmoderowano - rozmiar
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 205 Pomógł: 1 Dołączył: 11.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
powiedzcie mi - wszystko ladnie wyswietla tylko nie durodzenia (to pole znajduje sie w tabeli users)
-------------------- Web-Anatomy.com - tworzenie serwisów internetowych oraz stron www z okolic Bielska-Białej. Zapraszam.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 793 Pomógł: 32 Dołączył: 23.11.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przypadkiem przez username = '$nick' nie podłączy Ci po prostu wszystkich wpisów z username jako wartości $nick? -------------------- Algorytmy w PHP, czy ktoś o tym słyszał?
Dlaczego tak mało kobiet programuje? ponieważ nie zajmują się głupotami. |
|
|
![]()
|
|
kolega mi z tym pomagal - to username = '$nick' oznacza WHERE username='$nick' z tego co mowil
ps nie podlaczy wszystkich bo kazdy username jest unikalny moze ktos skorygowac te zapytanie? bo pola durodzenia niewyswietlaz tabeli users... -------------------- Web-Anatomy.com - tworzenie serwisów internetowych oraz stron www z okolic Bielska-Białej. Zapraszam.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 793 Pomógł: 32 Dołączył: 23.11.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ON (tab1.id=tab2.id) łączy wyniki tab1 i tab2 przez złączenie przez pole id (ja są równe wartości)
a username = '$nick' umieść za WHERE połączone z resztą AND. -------------------- Algorytmy w PHP, czy ktoś o tym słyszał?
Dlaczego tak mało kobiet programuje? ponieważ nie zajmują się głupotami. |
|
|
![]()
|
|
a pytanie
jak polaczyc powyzsze zapytanie z tym
![]() bo oo mi chodzilo laczac users z komentarze ale niestety niepotrafie zrobic tego bardziej skomplikowanego zpayt mozecie ktos pomoc w sformulowaniu tego zpaytaia? czy mozliwe jest jego wykonanie? Ten post edytował bastek8989 11.12.2006, 18:49:56 -------------------- Web-Anatomy.com - tworzenie serwisów internetowych oraz stron www z okolic Bielska-Białej. Zapraszam.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 07:51 |