![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 1.10.2005 Skąd: Olesno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam sobie portal w domenia domena.pl, a w nim kazdy użytkownik rejestrujac sie otrzymuje automatycznie subdomene user.domena.pl
Wszystko to oczywiście zachowane jest w jednej sesji. Dodam, ze w subdomenie tej widnieje profil usera, wiec jest to cześć portalu domena.pl Tak wiec co mam zrobić, aby zalogowany user był zalogowany zarówno w domena.pl jak i user.domena.pl jednoczesnie. Chodzi o to, zeby zarówno domena jak i subdomena czytały te same ciastka i zeby była możliwość ciągłego bycia zalogowanym bez względu na to w jakiej czesci portalu sie znajduje. Mam nadzieje, ze wiecie o co chodzi. -------------------- Darmowe pozycjonowanie
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 476 Pomógł: 1 Dołączył: 5.11.2005 Skąd: Bieruń city Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wydaje mi sie, ze trzeba cos pokombinowac z 5 parametrem funkcji setcookie" title="Zobacz w manualu php" target="_manual.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 7 Dołączył: 7.12.2005 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W w/w piątym parametrze domena wpisz "domena.pl" bez subdomeny. Powinno działać.
-------------------- Silesian PHP User Group - www.spug.pl
Symfony2, OAuth2, budowanie API - masz pytania? Pisz! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 476 Pomógł: 1 Dołączył: 5.11.2005 Skąd: Bieruń city Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a nie przypadkiem ".domena.pl"? (kropka na poczatku)
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 7 Dołączył: 7.12.2005 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ach tak. Przeoczenie. Przepraszam.
![]() Path zdaje się puste. -------------------- Silesian PHP User Group - www.spug.pl
Symfony2, OAuth2, budowanie API - masz pytania? Pisz! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 09:57 |