![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 9.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Klasa: php Exif http://pel.sourceforge.net/doc/
Mam problem z użyciem tej Klasy: 1.
//niekatualne Ten post edytował sUns 29.05.2007, 21:58:42 -------------------- noclegi na wczasy nad morzem
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Słabo znam angielski - nie potrafię nic zrozumieć z dokumentacji, dodatkowo nie zabardzo jestem biegły w programowaniu obiektowym. To jeszcze jestem w stanie zrozumiec, ale zeby nie znac jezyka polskiego i wstawiac topik o skrypcie do obrobki grafiki na forum o Skryptach forum? ![]() -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 9.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale zeby nie znac jezyka polskiego i wstawiac topik .... Myślałem że to forum jest specjalistyczne i odpowiadający na pytanie skupi się na sednie sprawy... Po kilku dniach studiowania tematu i przejrzenia internetu anglojęzycznego -> polskojęzyczny brak info; ta klasa najprawdopodobniej nie posiada takiej metody, ale jest pewien sposób na obejście tego problemu. Pozdrawiam. p.s. Łudziłem się że mi ktoś pomoże... Że ktoś jest mądrzejszy, ma większą wiedzę ode mnie.... -------------------- noclegi na wczasy nad morzem
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 21:02 |