![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zablokowani Postów: 87 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 112 Pomógł: 20 Dołączył: 10.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Te budynki fajne, żyjące, żwawe. Szkoda, że mają krzyże na dachu, co od razu rodzi skojarzenie z cmentarzem.
Font - całkiem niezły, ale zrezygnowałbym z powiększania pierwszych liter. No nie wiem czy dobrze gra styl fonta z logotypem (budynki). Arial bez antyaliasingu ("mieszkańcy mieszkańcom") - porażka, chyba że to tak dopisane i docelowo nie będzie. Jeżeli ten tekst ma zostać koniecznie zmień font. Ogólne wrażenie niezłe. pozdr. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
"ocencie w skali 1/10" - mogę od zera? :rotfl:
Tak szczerze, to jestem ciekaw czy wiesz co to znaczy logotyp, to po pierwsze, po drugie czy masz to w wersji wektorowej? ![]() Typografia do dupy, kolory do dupy, a te krzyże to kojarzą mi się z cmentarzem, chyba, że to właśnie jest to "mieszkańcy mieszkańcom". 1/10 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zablokowani Postów: 87 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
do dupy znaczy ze jaka byla by lepsza
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 359 Pomógł: 1 Dołączył: 16.04.2006 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oprócz tych krzyży - ładne!
7/10 |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Według mnie najważniejsze jest czy osobie dla której to było robione się podoba, wszystkim nie da się przecież dogodzić.
IMHO może być |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 205 Pomógł: 1 Dołączył: 11.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
myslalem ze to zwienczenia nagrobkow na poczatku 4/10
-------------------- Web-Anatomy.com - tworzenie serwisów internetowych oraz stron www z okolic Bielska-Białej. Zapraszam.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 435 Pomógł: 40 Dołączył: 16.02.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Powiem tak: logo za bardzo nie pasuje do tej prostej i bardzo szablonowej strony. Jest ono nawet ciekawe, jednak podpis 'mieszkańcy mieszkańcom' jest zbyt 'rozstrzelony'.
-------------------- Linkedin | ...
|
|
|
![]()
|
|
szablonowej
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 435 Pomógł: 40 Dołączył: 16.02.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dokładnie, wygląda jak co druga strona zrobiona na jakimś j-portalu czy czymś takim.
|
|
|
![]()
|
|
hmm to tylko wyglada
![]() bo to jest moj autorski "cms" ![]() |
|
|
![]()
|
|
Przecież nie twierdzę, że masz stronę na j-portalu: mówiłem tylko, że wygląda ona jak tysiące innych stron na tym systemie "cms".
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Slabiutkie.
Logotyp z zalozenia ma byc czyms co bedzie sie kojarzylo z dana firma czy marka i bedzie unikalne. Wersja z krzyzami kojarzy mi sie z cmentarzem, albo firma kamieniarska. Bez krzyzy kompletnie z niczym. W zamierzeniach mialy to byc zapewne bloki ale kiepsko to wyszlo. Linia pod nimi jest za cienka i niedopracowana. Kolorystyka ladna. 2/10 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 235 Pomógł: 2 Dołączył: 30.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Slabiutkie. Logotyp z zalozenia ma byc czyms co bedzie sie kojarzylo z dana firma czy marka i bedzie unikalne. Wersja z krzyzami kojarzy mi sie z cmentarzem, albo firma kamieniarska. Bez krzyzy kompletnie z niczym. W zamierzeniach mialy to byc zapewne bloki ale kiepsko to wyszlo. Linia pod nimi jest za cienka i niedopracowana. Kolorystyka ladna. 2/10 Wyczuwam w tym podstęp - W końcu jest tam "Designed by Seth 2006" ![]() Ale znając zycie to się za dużo telewizji naoglądałem ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Za duzo
![]() Nie mam z tym nic wspolnego. |
|
|
![]()
|
|
jeden Seth sie wylamal i tak niska ocene dal
![]() chyba bo faktycznie siebie tam zobaczyl ![]() |
|
|
![]()
|
|
Nie tworzmy kolejnych teorii spiskowych
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 21:07 |