![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 120 Pomógł: 0 Dołączył: 17.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kolejny problem a raczej pytanie bo nie wiem czy mozna tak zobic
mam przycisk: print '<input type="submit" name="submit" id="submit" value="zatwierdz"/>'; i zastanawiam sie czy bylo by mozliwe automatyczne wcisniecie sie go przy kadym uruchomieniu stron. Zalezalo by mi zeby zawsze wchodzac na strone automatycznie p[rzycisk raz sie wciskal. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 856 Pomógł: 19 Dołączył: 30.08.2005 Skąd: 100lica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To jest javascript
<body onload="document.forms['form2'].submit();"> -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 120 Pomógł: 0 Dołączył: 17.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cos nie dziala ta java, byc moze cos zle robie bo ja nie trawie javyscript umsiescilem to w naglowku includa
print '<script TYPE="text/javascript" LANGUAGE="javascript">'; print '<body onload="document.forms['form2'].submit();">'; print '</SCRIPT>'; i wyskakuje mi blad : Parse error: parse error, unexpected T_STRING in /var/www/serwiw/kadrowa/include/wys_przepustka.inc on line 4 Ten post edytował Kryszic 8.12.2006, 11:54:50 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Nie - to nazwa formularza.
-------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator wortalu Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 960 Pomógł: 39 Dołączył: 21.10.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przenoszę na przedszkole.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 15 Dołączył: 7.11.2004 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Cos nie dziala ta java, byc moze cos zle robie bo ja nie trawie javyscript umsiescilem to w naglowku includa Pierwsza sprawa: Java, to nie jest to samo co JavaScript! Poza tym, co oznacza stwierdzenie: byc moze cos zle robie bo ja nie trawie javyscript? Fakt, że czegoś nie lubisz, nie znaczy, że możesz daną technologię źle stosować!Na pewno tak nie powinno to wyglądać. Struktura strony HTML/XHTML jest taka (też to źle robisz, bo nie trawisz XHTML-a/HTML-a?): Poza tym, komunikat: Cytat Parse error: parse error, unexpected T_STRING in /var/www/serwiw/kadrowa/include/wys_przepustka.inc on line 4 informuje Cię, że masz błąd w pliku wys_przepustka.inc. Albo sam go znajdź (ów błąd), albo pochwal się zawartością tego pliku...[EDIT] Musisz zamaskować apostrof w poniższej linijce (coś w stylu: [\'form2\']):
Ten post edytował JaRoPHP 8.12.2006, 14:00:37 -------------------- Kto pyta, nie błądzi...
Kto zbłądził, ten pyta... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 18:16 |