![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 102 Pomógł: 0 Dołączył: 5.11.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Wiem ze temat był poruszany na forum, ale nie znalazłem rzetelnej odpowiedzi.
otóż mam skrypt, który znalazłem na pewnej stronce :
Ma on dodawać kody z pliku txt do tabeli kody w bazie danych, jednak po wpisaniu odpowiednich ustawień wyświetla sie pusta strona(bez błędów) ale w bazie danych kody nie sa dodawane. Coś ze skryptem czy to ja mam zwidy jakies?? Obrazek z mysql: http://www.a-gravity.info/mysql2222 help pls.. -------------------- Kobiety są jak pixele - ładne tylko z daleka!
Kobieta $zmienną jest ;D Fuck all my project !!!!! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 165 Pomógł: 9 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
po tym fragmencie:
$insert = substr($insert,0, strlen($insert)-1); zrób sobie: echo $insert; Zobaczysz jak wygląda zapytanie SQL, czy jest poprawne. Jeśli jest ok to tabela w bazie danych może być źle utworzona lub być niezgodna ze strukturą pasującą do tej funkcji. Włącz raportowanie błędów na serwerze (jeśli masz taką możliwość) to zobaczysz jaki błąd jest zwrócony. Łukasz -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 102 Pomógł: 0 Dołączył: 5.11.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Dzięki łukasz, Pomogło:)
![]() -------------------- Kobiety są jak pixele - ładne tylko z daleka!
Kobieta $zmienną jest ;D Fuck all my project !!!!! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 14:46 |