![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 359 Pomógł: 1 Dołączył: 16.04.2006 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam proszę o ocene layoutu:
http://envp.ovh.org/portfolio/design.png Ps. logo z prawej strony na razie w kiepskiej formie, bo czekam az klient przesle w lepszej jakosci... Ten post edytował envp 7.12.2006, 12:42:05 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Śliczne : ) 9/10
Pozdrawiam -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
envp jak zwykle lay pierwsza klasa. oby tak dalej
-------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 29.09.2006 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pustka pomiędzy boksami, top taki jakiś "zryty". Średniej jakości. Plusem jest kolorystyka boksów, ale ten biały nie pasuje...
5/10 -------------------- HomePage | Mój Blog | Klimek Team
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 359 Pomógł: 1 Dołączył: 16.04.2006 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wstawie różowego słonika między boksy
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
Nie wiem, czy ja na pewno widzę ten sam design, co Cysiaczek :/
ładne menu główne, jednak już sam top - raczej słaby. Oba loga marnie wstawione, poświata na napisie "Obozy .. " straszna, efekt skośnych linii nieco zaskakujący. Ślicznie zrobiony napis "Nawigacja" i wstawiona róża wiatrów. Jednak fonty wykorzystane w menu wyglądają już średnio, napis "posortuj oferty" - straszny, a treści na stronie głównej - niebieskie na niebieskim tle - źle się czyta. Dodatkowo - sądząc po ilości treści jakie pojawiają się na aktualnej stronie - na tej stronie wydaje się, że za mało miejsca zostało na nie przeznaczone - dużo designu, mało materiałów, gdzie aktualny (choć brzydki) design skłaniałby raczej do skierowania się w kierunku wprost przeciwnym. -------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 590 Pomógł: 185 Dołączył: 19.04.2006 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najchętniej bym zobaczył całą stronę, ale podoba mi się projekt, więc dorzucę parę uwag:
1. Konsekwencja: - w używaniu czcionek (już o tym ktoś napisał wyżej) - nagłówki menu mają różny wygląd od nagłówków treści/ofert itp. - bloki z menu są na górze kanciaste, a z treścią okrągłe 2. Blok "posortuj oferty" nie współgra z blokami ofert - sugeruję poszerzyć oferty 3. Ładna ta róża wiatrów, ale ten biały pasek jest wg mnie za szeroki - odpuściłbym sobie napis "nawigacja" a różę umieśił tak, aby jej środek był mniej więcej na końcu nagłówka menu. 4. Top nie jest zły, ale jak dla mnie wystarczy zwykłe zdjęcie, bez tej pofalowanej linii i kresek, a także bym go trochę zwęził (ale to kwestia subiektywna, jestem strasznym minimalistą) Moim zdaniem po takich drobnych zmianach projekt znacznie zyska na estetyce. Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 338 Pomógł: 2 Dołączył: 17.05.2003 Skąd: Kraków , Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Wszedzie anti-alias'in. BLE
2. Nieostre zdjecie . 3. Kreski sa za bardzo widoczne. 4. Widac ze nie wiesz co za bardzo zrobic z przestrzenia strony, wielkie boxy, wielkie marginesy. 5. Lodka ma duze nasycenie koloru czerwonego (rozowy zamiast bialego) wyglada jak zdjecie sprzed 20 lat. 6. Wielki kontener menu, a czcionka malutka. 7. To co juz inni mowili, bardzo kiepska jakosc loga -------------------- |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 163 Pomógł: 0 Dołączył: 10.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
za dużo tych białych "dziur"
"obozy żeglarskie" - zmieniłbym czcionkę łódka jakaś fioletowa jak dla mnie poza tym ładnie 7/10 Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 697 Pomógł: 47 Dołączył: 19.12.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Świat nie konczy sie na odcieniach niebieskiego...
+ topmenu bardzo ładne i nic nie zmieniaj + napis nawigacja i ta róza genialny + łądnie wygląda głowny konterer, zaokrąglone brzegi etc. - Wywal to zdjecie z logo a wrzuc jakies nieniebieskie(pomaranczowe?) moze jakies łódki o zachodzie słonca? - zmien sposob umieszczania tresci, te skrzynki na tresc są zbędne i moim zdaniem po pierwsze źle wyglądają a po drugie źle się z nich czyta. Zastosuj lekkie gradienty i obramowania, zmien czcionki - menu zmontuj w stylu napisu "Nawigacja" -------------------- Warsztat: Kubuntu, PhpStorm, Opera
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 30.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak to mówią-pełen profesjonalizm:)
-------------------- http://tinyurl.com/yavlx5 wyjazdy na narty już od 100 zł
http://tinyurl.com/yajprz aparaty cyfrowe http://tinyurl.com/y3taxp Single.pl zakochaj się |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 05:43 |