![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 530 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Apache działa i to dobrze. Tylko przy wyłączaniu i restarcie pojawiają się 2 critical ERRORY (te windowsowe) i nie wiem co z tym fantem zrobić... próbowałem już wszystkiego... jakieś biblioteki wyłączać itp... php działa w trybie module. Wszystkie info na temat systemu - sygnaturka. plz help, bo nawet w googlach nie wiem jak szukać... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tzn apache sypie errorami czy winodws i jakimi?
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 530 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to jest taki critical error windowsowy (z tym wysyłaniem raportów do MS), który prowokuje apatch... no chyba jakoś się nie domyka czy co ?
Witam, Odkryłem, że wina leży w configu php. Co więcej powoduje to jeden extension... "TIDY"!! Kod extension=php_mbstring.dll extension=php_pdo.dll extension=php_bz2.dll ;extension=php_curl.dll extension=php_dba.dll extension=php_dbase.dll extension=php_exif.dll ;extension=php_fdf.dll ;extension=php_filepro.dll extension=php_gd2.dll ;extension=php_gettext.dll ;extension=php_ifx.dll ;extension=php_imap.dll ;extension=php_interbase.dll ;extension=php_ldap.dll ;extension=php_mcrypt.dll ;extension=php_mhash.dll ;extension=php_mime_magic.dll ;extension=php_ming.dll extension=php_mssql.dll ;extension=php_msql.dll extension=php_mysql.dll ;extension=php_oci8.dll ;extension=php_openssl.dll ;extension=php_oracle.dll ;extension=php_pgsql.dll ;extension=php_shmop.dll extension=php_snmp.dll extension=php_sockets.dll extension=php_sqlite.dll ;extension=php_sybase_ct.dll ; TIDY MA BLAD ;extension=php_tidy.dll extension=php_xmlrpc.dll extension=php_xsl.dll Niby TIDY nie jest mi potrzebny, ale czemu stwarza takie problemy? Z czymś się gryzie? Ten post edytował Master Miko 5.12.2006, 19:47:16 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 1.07.2025 - 23:53 |