![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 5.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Od kilku lat korzystam z poniższego formularza do wysyłania maila ze strony i zawsze odbywało się to bez problemu. Wiadomość ze strony docierała na konto, które miałem na home.pl, potem na kylos.pl, teraz na az.pl czy też gmail.com
Umieściłem formularz na innej stronie gdzie wiadomość ma iść na onet i niestety nie dochodzi. To samo w przypadku podania adresu na interię czy wp.pl ![]() Czy problem tkwi gdzieś w samym formularzu czy taką regorystyczną politykę antyspamową prowadzą firmy udostępniające darmowe konta pocztowe? - dodam, że wiadomość wysłana ze skryptu nie trafia do spamu. Nie znam się na php na tyle, aby doszukać się tu jakiegoś błędu. Proszę o pomoc. formularz ma działać na sronce: http://www.laboratoriumbadawcze.com.pl/kontakt.php a kod wygląda tak:
Ten post edytował tomaszs 5.12.2006, 18:43:16 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Brak BBcode -- prosze wstawic kod miedzy [php ]...[/php ] (bez spacji przed "]"
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 39 Pomógł: 0 Dołączył: 2.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wiem czy o to chodzi bo nie zerknąłem na kod ale onet i inne darmowe serwery nie obsługują php .
Onet nawet jezeli masz wykupiony serwer to php niedziała , na interi jak sie wykupi pakiet podstawowy to działa część phpa a niedziała opcja mail() . |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 5.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
manitou, oczywiście nie o to chodzi
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 39 Pomógł: 0 Dołączył: 2.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ahaaaaaaaa sorka że niedoczytałem
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 530 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Filtry antyspamowe = nagłówki.
Sprawdź jeszcze raz i przetestuj. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.06.2025 - 04:48 |