![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 8 Dołączył: 14.03.2004 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam formularz Jak przeslac formularz onclick to wiem, jak otworzyc okno popup wiem. Chodzi o to ze to co zostanie wpisane w formularz zostanie w jednym oknie a do popupa zostaną przesłane dane z formularza Jak to wykonać ? -------------------- I need TP for my bunghole!!!
Mój nowy przyjaciel - tytanowa płytka na stałe ------------------------------------------------------ AEGEE, kwiaciarnia rzeszów , notariusz rzeszów, zakład krawiecki rzeszów, paweł jakubowicz |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 086 Pomógł: 8 Dołączył: 10.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Do elementu form dodaj jeszcze atrybut name (np. xyz). Następnie w funkcji otwierającej popup wykorzystaj
Kod document.forms['xyz'].elements['tytul'].value; Jak przekażesz te dane ─ wrzucając je do diva, czy fo formularza nowego okna? Pozostawiam Tobie :-)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 8 Dołączył: 14.03.2004 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Coś nie mogę sobie z tym poradzić. Mógłbyś podać przykład jak przesłać dane i odebrać je w popupie?
Próbowałem przez GET ale nie dziala: Ten post edytował cornholio666 7.12.2006, 09:34:01 -------------------- I need TP for my bunghole!!!
Mój nowy przyjaciel - tytanowa płytka na stałe ------------------------------------------------------ AEGEE, kwiaciarnia rzeszów , notariusz rzeszów, zakład krawiecki rzeszów, paweł jakubowicz |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 00:19 |