![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 30.03.2006 Skąd: Żary Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem odnośnie zmiany nazwy pliku, ktory zostaje przesyłany na serwer.
Jak w tym kodzie mogę zmienić nazwę pliku na własną, pod ktora ma ojawić się na serwerze?? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 110 Pomógł: 0 Dołączył: 4.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w metodzie
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 30.03.2006 Skąd: Żary Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No ale jak zmieniam cokolwiek w tej metodzie to mi wogole zdjec nie uploaduje ;/
Np jezeli zdjecie nazywa sie 551.jpg to wlasnie tak mi je zapisuje, a ja chcialbym zeby sie nazywalo 1.jpg Napisz mi ktos w ktorym dokladie miejscu i w jaki sposob mam wpisac... najlepiej jesli bylaby ta wartosc przypisana do zmiennej. Ten post edytował Krisu 5.12.2006, 20:18:47 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 31.08.2003 Skąd: Skoczów,Czestochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nigdy nie uzywalem move_uploaded_file, ale podejrzewam, ze bedzie tak (jesli o to chodzi):
-------------------- http://tom000.info/ => Takie tam moje zapiski...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
move_uploaded_file
p.s tom000 super przyklad wszystkie uplodowane foty beda sie nazywac 1.jpg i beda sie nadpisywac -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
jest jeszcze taki problem ze na localhoscie te fotki mi sie pieknie uploaduja na na serwerze juz nie chca :]
Zmienilem chmod wszystkich folderów i samych zdjec, zeby bez problemu mozna bylo je nadpisac i nic ;/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
moze serwer na to nie pozwala bo masz konto na jakims yoyo.pl albo innym dziwnym serwie
-------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 1.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem odnośnie zmiany nazwy pliku, ktory zostaje przesyłany na serwer.
Jak w tym kodzie mogę zmienić nazwę pliku na własną, pod ktora ma ojawić się na serwerze?? Proponuję
Jak zadziała daj znać. Pozdrawiam Ten post edytował Bogdan 8.12.2006, 09:15:18 |
|
|
![]()
|
|
Zaraz przetestuje dzialanie pliku a co do serwera to mam strone zamieszczona na serwerze szkolnym na linuxie i z tego co wiem to nie ma problemow z zadnymi zabezpieczeniami i ograniczeniami
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 03:29 |