![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 190 Pomógł: 27 Dołączył: 23.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam ghosta i chciałem sobie zrobić obraz dysku (laptop) - niestety nie widzi go. Nie mam też za bardzo jak zintegrować sterów bo mam dyskietke startową. Znacie jakiś inny sposób? Wiem, że był jakiś inny programik do tego ale nie znam nazwy bo zawsze ghosta używałem..
-------------------- ”Godzina nauki w życiu nowoczesnego apostoła jest godziną modlitwy.”
(św. Josemaría Escrivá, Droga, 335) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 345 Pomógł: 3 Dołączył: 20.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz szerzej napisać coś na temat Ghosta ? Jaka wercja itd. ? Masz NTFS-a ? Co do SATA, sam mam SATA, i nie ma z tym żadnych problemów. Oprócz oczywiście Windowsa, ale to inna bajka.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 190 Pomógł: 27 Dołączył: 23.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz szerzej napisać coś na temat Ghosta ? Jaka wercja itd. ? Masz NTFS-a ? Co do SATA, sam mam SATA, i nie ma z tym żadnych problemów. Oprócz oczywiście Windowsa, ale to inna bajka. Tak mam ntfsa to normalne - przynajmniej dla mnie. Ghost 2002. Spróbuję Acronisem -------------------- ”Godzina nauki w życiu nowoczesnego apostoła jest godziną modlitwy.”
(św. Josemaría Escrivá, Droga, 335) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 09:24 |