![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 205 Pomógł: 1 Dołączył: 11.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam problem z formularzem - niewiem gdzie mam blad!!!! Otoz dane z 2 forumlarza niesa zapisywane i 2 formularz korzysta z linijki <form action....> z 1 formularza a znaczniki <form> i </form> mysle ze sa ustawione prawidlowo prosze o pomoc
Ten post edytował bastek8989 4.12.2006, 19:27:11 -------------------- Web-Anatomy.com - tworzenie serwisów internetowych oraz stron www z okolic Bielska-Białej. Zapraszam.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 0 Dołączył: 25.10.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a mógłbyś jeszcze rzucić kod admin.php
![]() -------------------- System Sprzedaży Internetowej Syspin: www.syspin.pl
Moja strona: www.tulikowski.com |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 205 Pomógł: 1 Dołączył: 11.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tu nie chodzi o odbior danych tylko oto ze te 2 formularze sie jakims cudem pomieszaly
gdy klikam na jedna z pozycji w pierwszym formualrzy (get) url wyglada nastepujaco: admin.php?p=uzytkownicy&username=Bastek&wyslij=Edytuj gdy klikam na edytuj w drugim formularzu url wyglada nastepujaca: admin.php?p=uzytkownicy&username=Bastek&login=Bastek&w1=zmien&haslo=dasd&email=sebceg%40interia.pl&rok=&miesiac=&dzien=&gg=4832124 a przeciez w drugim jest method=post (w pierwszym GET) wiec ewidentnie widac ze drugi formualrz korzysta z forma pierwszego- nic z tego nierozumiem przeciez formy sa odpowiednio ustawione Ten post edytował bastek8989 5.12.2006, 13:49:17 -------------------- Web-Anatomy.com - tworzenie serwisów internetowych oraz stron www z okolic Bielska-Białej. Zapraszam.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 0 Dołączył: 25.10.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
teraz dopiero zobaczylem gdzie masz blad. w pierwszym formularzu nie masz zamknietego selecta
![]() -------------------- System Sprzedaży Internetowej Syspin: www.syspin.pl
Moja strona: www.tulikowski.com |
|
|
![]()
|
|
SUPER WIELKIE DZIEKI - lecz jest jeszcze 1 problem - przyciski submity w drugim formularzu niereaguja
Ten post edytował bastek8989 6.12.2006, 15:18:02 -------------------- Web-Anatomy.com - tworzenie serwisów internetowych oraz stron www z okolic Bielska-Białej. Zapraszam.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 00:19 |