![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 24.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam niebardzo znam sie na php ale udalo mi sie stworzyc cos takiego /ponizej kod/ tylko chodzi mi o to zeby zmienne wyswietlaly sie jako wartosci domysle a teraz zeruje mi plik zakoazdym razem co wejde na strone zeby cos zmienic, jezeli zmienie w $file=fopen('maile.txt','w'); w na a to dopisuje i tworzy kolejne tabelki a nie oto mi chodzi.
Z góry dzięki za help.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 856 Pomógł: 19 Dołączył: 30.08.2005 Skąd: 100lica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poczytaj o atrybutach fopen
Wydaje mi się że jak zmienisz "w" na "a" to rozwiąże twój problem |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Jedyne, co te skrypt robi, to tworzenie od nowa za każdym razem pliku lub czyszczenie jego zawartości i wpisywanie nowej. Co chcesz osiągnąć? Bo piszesz:
Tylko skąd bierzesz tą $pole0 (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif) ? Owszem deklarujesz je, ale poniżej miejsca, w którym wywołujesz. php nie pamięta nic po skończonym przebiegu skryptu. Wynika z tego, ze musisz najpierw te dane odczytać z pliku tekstowego i dopiero podstawić do formularza. Aha. Odpowiedz sobie na pytanie, czy ten skrypt naprawdę musi zawsze zapisywać coś do pliku? Przecież czasami ma tylko wyświetlić formularz... Przemyśl tą aplikacje od nowa. Pozdrawiam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 14:06 |