![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 39 Pomógł: 0 Dołączył: 2.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Od dawna wiem i korzystam tylko z firefoxa ... Zastanawiam sie dlaczego na IE niedziała taki link powodujący wyskoczenie nowego okna z określonym rozmiarem . poniżej podaje przykład : U mnie na IE wyskakuje błąd i niewyświetli nowego okna . Jaki inny wpisać kod by działał w obydwu przeglądarkach . Pozdro. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Od dawna wiem i korzystam tylko z firefoxa ... Co wiesz? Co do bledu: W tytule okna nie moze byc spacji, a u Ciebie tych spacji jest od.... duzo ![]() "Formularz kontaktowy - zapytanie o produkt" - spacja na spacji -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 793 Pomógł: 32 Dołączył: 23.11.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chodzi mi akórat o 'return false;' i podanie linku, w ten sposób nawet jak ktoś nie ma javascript to mu się otworzy w tym samym oknie. -------------------- Algorytmy w PHP, czy ktoś o tym słyszał?
Dlaczego tak mało kobiet programuje? ponieważ nie zajmują się głupotami. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 39 Pomógł: 0 Dołączył: 2.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
od dawana wiem ...
Wiem by korzystać z firefoxa , niechce czytać tekstów typu z IE korzystają tych samobójcy ... itp Dzięki za odp. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 30.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Witam a takie coś może być : (........) okno ma otwierać się w konkretnej ustalonej pozycji jak i w określonych rozmiarach . Takie cudo potrzebowałem dla aukcji na Allegro, bo wywalali JS. Faktycznie cudo ten _blank ![]() pozdr. Ten post edytował manitou 4.12.2006, 17:46:19 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 793 Pomógł: 32 Dołączył: 23.11.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Faktycznie cudo ten _blank I jest odradzany, ale przecież zgodność ze standardami nie jest mocną stroną początkujących (tylko ciekawe, że mój pierwszy projekt był...) -------------------- Algorytmy w PHP, czy ktoś o tym słyszał?
Dlaczego tak mało kobiet programuje? ponieważ nie zajmują się głupotami. |
|
|
![]()
|
|
Jeszcze parę lat temu , gdy nieznałem JS to korzystałem z _blank
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 22:21 |