![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 11.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam problem. Juz od kilku dni nad tym siedze i nie moge se poradzic. Moj kod to:
A gdy wyswietlam zapytanie to wychodzi: niewiem czemu :/ Wiem ze tak sie nie robi wiekszasci rzeczy, ale jestem poczatkujacy i inaczej nie potrafie (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/sad.gif) Z góry dzięki. Pzdr. NX |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 114 Pomógł: 0 Dołączył: 6.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Popraw ten formularz. W nim nie masz żadnych pól input tylko znaczniki <td> więc nic nie przekazuje. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 11.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale to jest ok, ponieważ chcem mieć takie okienko co pokazuje informacje i sie pyta czy sie zgadzaja
|
|
|
-Wieviór- |
![]()
|
Goście ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 114 Pomógł: 0 Dołączył: 6.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
OK. Rozumiem, ale zwróć uwagę na to co napisał Wiewiór i jeszcze raz na formularz.
To z tego formularza przekazujesz dane do zapytania
ale zwróć uwagę na to, że ten formularz nie zawiera żadnych danych. Możesz przerobić ten formularz dodając w nim pola hidden o tych samych wartościach, które masz między znacznikami <td> lub użyj pól input=text z opcją readonly. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 2.03.2006 Skąd: Oświęcim Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
co to za funkcja 'errorcode()'?
Na php.net nie znalazlem takowej...a tutaj tez nie widze zeby taka byla zadeklarowana. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 20:26 |