![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 2.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam ,
jestem adminem strony www.sktos.yoyo.pl , i mam problem: o toz w php-Fusion wbudowany jest panel"Edytuj theme.php" (Extreme Theme Editor) i tam wlasnie przy dodawaniu kodu Adkontekst , musialem usunac <?php , a niemam jak tego poprawic , bo ja widac strona runela.Moglby mi ktos pomoc w tym?co powiniem robic? thx , Matt. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Facet... nie.. proszę... DODAJ TO '<?php'
Co to znaczy "musiałem"? ![]() Pozdrawiam. -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 2.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wiem , ale jak to dodac , skoro niemam dostepu do tego extreme , poniewaz to jest wbudowane w php-fusion , i jak chce to wlaczyc to wyskakuje mi to co na wszystkich innych stronach.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 252 Pomógł: 2 Dołączył: 4.12.2004 Skąd: Skierniewice Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
na serwerze przyedytuj plik, nie przez panel administracyjny
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 39 Pomógł: 0 Dołączył: 2.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zostaw jak jest
![]() jak sksowałeś, musiałeś ? <?php to teraz pewnie niewiesz gdzie to dopisać ![]() |
|
|
![]()
|
|
oczywiscie , tylko ze do edycji pliku uzywalem panelu administracyjnego , a teraz niemam do niego dostepu , a pliki na serwrze nie maja takiej opcji , wiec niewiem co robic
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 06:46 |