![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Chce usuwac rekordy ale mam jakies bledy: fragmenty kodow:
kod ktory powinien usuwac film
Tak jak napisalem w komentrzu problem jest chyba przy przekazywaniu danych? Wdzięczny za pomoc ![]() Ten post edytował rybak84 2.12.2006, 14:56:45 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
no ale troche pomyslunku. umiesciles form w petli, czyli przy kazdym checkbox generujesz <form>. Mo przeciez to ma byc przed petla a nie w niej
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 0 Dołączył: 19.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to sprawdź czy ma jakąś wartość ta zmienn var_dump($IdFilm)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 793 Pomógł: 32 Dołączył: 23.11.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bo jest tak jak napisał nospor, i nic nie dostajesz prawdopodobnie jak byś zaznaczył ostatni film na liście to by coś wyświetliło, bo submit jest tylko do jednego formularza a że powtarzasz ich mnóstwo to jest kłopot. i nie wyświetla się w ten sposób zmiennej która ma być array, bo wyświetli tylko typ aby spr. zawartość zrób to co podał $liwa -------------------- Algorytmy w PHP, czy ktoś o tym słyszał?
Dlaczego tak mało kobiet programuje? ponieważ nie zajmują się głupotami. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no ale troche pomyslunku. umiesciles form w petli, czyli przy kazdym checkbox generujesz <form>. Mo przeciez to ma byc przed petla a nie w niej tak ale ja mam jeszcze jeden form w srodku tj
tak sprawdzilem ten var(nie wiem czy dobrze) ale nic nie wyświetlila echo "Var: " .var_dump($IdFilm); |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat tak ale ja mam jeszcze jeden form w srodku tj Ale jaki form? przeciez to jest zwykly link, ktorego nie musisz brac w<form>. po co? linki wysylaja sie bez formularzy - takie ich zadanie. Cytat tak sprawdzilem ten var(nie wiem czy dobrze) ale nic nie wyświetlila No pewnie ze nic. skoro echo nic nie wyswietliloo to i var_dump nic nie wyswietli. Wyskoczyli ci z tym var_dumpem jak Filip z konopii echo "Var: " .var_dump($IdFilm); ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Dziekuje działa.
Wyrzucilem tego forma z linku , i form od kasowania przenioslem przed pętle i działa jak należy. Jeszcze raz dziekuje. Pozdrawiam ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 05:38 |