![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czołem,
Poszukuję firmy hostingowej, która utrzymywałaby stronę z transferem miesięcznym 0,5 - 1 TB (parametry serwera to minimum 0.5TB miesięcznego transferu a max to 1TB), powierzchnia nie jest bardzo istotna bo serwis nie jest ogromny, ma dopiero około 30GB, i malutką bazę mysql - jakieś 100MB zajęte. Poszukuję hostingu (najlepiej bez limitu transferów), na terenie europy, za rozsądną cenę, zważywszy, że nie jest to projekt komercyjny, może znacie sponsorów? Czy coś mi polecicie? NQ ma pozytywną ofertę serwerów dedykowanych ale... rozliczanie z każdego 50Gb.... Home.pl - najlepsi moim zdaniem (mają najlepszą obsługę klienta i serwis), ale są drodzy Jakieś zagraniczne? Będę wdzięczny za pomoc. P.S. Dawno na php.pl nie postowałem więc jeśli pochrzaniłem działy to niech moderator przerzuci to w prawidłowy. Za utrudnienia przepraszam Ten post edytował ramze 2.12.2006, 13:48:20 -------------------- CMG: CMG.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 20:16 |