![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 4.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
jak edytuję w notatniku plik pagelayout.tpl to mi wyskakują czasem jakieś kwadraciki, trzeba zmienić czcionkę ze wyświetlało poprawnie? Jak to potem zapisze to oczywiście nie działa (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 39 Pomógł: 0 Dołączył: 2.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
korzystaj z dreamwavera
pozdro. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Nie czcionkę, a kodowanie... o zmianę którego w notatniku raczej ciężko. Proponuje przesiadkę na coś, co posiada obsługę wielu kodowań. Więcej info znajdziesz tutaj
Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
moj znajomy mial podobny blad napisal skrypt i ciagle mial blad "heders already send" i nie wiedzial o co chodzi bo edytowal w notatniku i dopiero jak otworzyl DW to byly 3 kwadraciki na poczatku, ja osobiscie sie z tym nie spotkalem a pisze w notpadzie2
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 4.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
OK! thx =)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 252 Pomógł: 2 Dołączył: 4.12.2004 Skąd: Skierniewice Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
moj znajomy mial podobny blad napisal skrypt i ciagle mial blad "heders already send" i nie wiedzial o co chodzi bo edytowal w notatniku i dopiero jak otworzyl DW to byly 3 kwadraciki na poczatku, ja osobiscie sie z tym nie spotkalem a pisze w notpadzie2 to się nagłówek BOM nazywa. Miałem tak parę razy, za pierwszym kosztowało mnie to ze 3 godziny szukania i nic nie było widać w kodzie. Później otworzyłem stronę w innym edytorze i pokazały się trzy znaczki. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 15:32 |