![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 2.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Wrzuciłem na serwa plik zawierający w sobie formularz do wysyłania wiadomości. Korzysta on z funkcji mail. Niestety gdy dołączam do jej parametrów info o kodowaniu to ... przestaje mi wysyłać maile. Co robię źle. Proszę o pomoc. Poniżej podaje fragment kodu:
P.S. By poprawnie przesyłać polskie znaki w temacie wiadomości próbuje wykorzystac do tego patant z niniejszego forum: $subject= "=?iso-8859-2?B?".base64_encode("$temat")."?="; Niestety nie muszę dodawać ze tez mi nie wychodzi. Gdzie się pomyliłem? Prosze o pilna pomoć bo mi klient siedzi na karku i sapie. Z góry dziękuje i pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 0 Dołączył: 25.10.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zajrzyj do manuala i zobacz w przykładach (szczególnie 2 i 3) jak wygląda czwarty parametr. Zwróć uwagę na to jak są łączone poszczególne składowe tego parametru!!
-------------------- System Sprzedaży Internetowej Syspin: www.syspin.pl
Moja strona: www.tulikowski.com |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 2.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No cóż - może ktoś się ulituje na tępym frajerem i podsunie mi gotowca gdyż zastosowanie się manulala też mi niewiele pomogło.
U mnie to wygląda tak:
Co robie źle? Plizzzz!!! Jeszcze raz proszę o pomoc. CO jest nie tak z tym ##%^$^ nagłówkiem? Ten post edytował bartas1979 2.12.2006, 19:15:42 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 01:53 |