![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 1.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie,
Mam problem i prosze o pomoc: krotki opis pogladowo: mam klase class A{ function logF() { echo '<form action='.$this->cosTam().'method="POST">'; .... } function cosTam() { .... } } czy jestem w stanie wywolac metode w form action? Bo jakos nie idzie:( Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 856 Pomógł: 19 Dołączył: 30.08.2005 Skąd: 100lica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jesteś w stanie pod warunkiem że zamkniesz form </FORM>
Dobrze by było też dać pole input type=submit |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 1.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
form jest zamkniety .. i jest tez submit
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 856 Pomógł: 19 Dołączył: 30.08.2005 Skąd: 100lica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A pokaż źródło HTML z tym fragmentem
|
|
|
![]()
|
|
np:
function logFrame() { $s=new Logtodb; echo '<body bgproperties="fixed" bgcolor="black" background="WypSam/Graf/first_bg.jpg">'; echo '<form action ='.$this->s().' method="POST ">' ; echo '<table>'; echo '<tr><td>Uzytkownik</td><td><input type="text" name="nazwa" ></td></tr>'; echo '<tr><td>Haslo</td><td><input type="password" name="haslo" ></td></tr>'; echo '<tr><td colspan="2"><input type="submit" name="dzialaj" value="OK"> <input type="submit" name="anuluj" value="Anuluj"></td></tr>'; echo '</table>'; $_SESSION['chooseModule']=2; echo '</form>'; echo '</body>'; } |
|
|
![]()
|
|
Akurat nie chodziło mi o takie źródło - miałem na myśli źródło z Twojej przeglądarki - ale nie ważne
Popraw tą linię na (cudzysłowy w action): echo '<form action ="'.$this->s().'" method="POST ">' ; |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
OMFG: nie wywolasz przy wysylaniu formularza funkcji php w taki sposob! Mozesz wywoles jedynie skrypt (czyli plik).
|
|
|
![]()
|
|
dzieki:)
pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 12:44 |