![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 24.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
nie wiem czy umiescilem ten post w odpowiednim dziale (byc moze powinien byc w Javie), ale... potrzebuje funkcji ktora sprawdzalaby czy uzytkowik ma wlaczona oblsuge java script. mam na stronie skrypt w javie ktory wysuwa / chowa tabelke po kliknieciu i gdy obsluga skrytpow jest wylaczona owa tabelka oczywiscie sie nie wysuwa, wiec chcialbym umiescic jakas funkcje ktora sprawdzalaby czy user ma wlaczone jave i prosta petle: jesli ma - to rozwijana skryptem tabelka, jesli nie - to tabelka od razu rozwinieta... przeszukalem forum, googlowalem i nic. moze ktos zetknal sie z czyms takim? bardzo prosze o pomoc i pozdrawiam --------------------------------------------------------------- znalazlem na sieci cos takiego:
niestety javyscript zbyt dobrze nie znam, wiec mam kilka pytan. czy da sie go jakos przerobic zeby zamiast komunikatu zwracal np zmienna php o podanej wartosci? tak zebym pozniej mogl uzyc jej w petli jako warunek... nie wiem czy to ma jakis sens, jesli nie to sorki ![]() pozdro Ten post edytował kajko84 1.12.2006, 11:00:57 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 19:03 |