![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 0 Dołączył: 23.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to niektore pola mojego formularza....wszystko dziala jezeli calosc jest poprzedzona echo a jezeli nie to juz nie przekazuje zmiennych ;/ problem tkwi w tym ze nie chce zeby tam bylo echo bo wtedy wyswietla mi to w zrodle strony a tego nie chce ;/ jak przerobic ten formularz zeby dzialal. Ten post edytował DANGER 29.11.2006, 13:46:40 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
powiem krotko: ke?
Echo sluzy do wywalenia do przegladarki jakiegos tekstu. ale mozesz to zrobic nie poprzez echo, ale normalnie wyswietlic, ale to nie moze byc juz w kodzie php. proszę poprawić tytuł o znacznik zgodnie z zasadami forum Przedszkole: Temat: Tematyka i zasady panujace na forum Przedszkole -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator wortalu Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 960 Pomógł: 39 Dołączył: 21.10.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To co Ty chcesz dokładnie zrobić? Nie chcesz tych inputow to po co je tworzysz?
Poczytaj sobie lepiej o session" title="Zobacz w manualu php" target="_manual. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 0 Dołączył: 23.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chce te inputy bo mi sa potrzebne... ale jak zrobic tak zeby byly w kodzie php i zeby DZIALALY i zeby nie bylo ich widac w zrodle strony
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
poraz kolejny zignorowales moją prośbę o zastosowanie sie do zasad forum Przedszkole. zamykam.
Topic zostanie ponownie otwarty gdy poprawisz wszystkie swoje topici na forum przedszkole zgodnie z zasadami. Dziekuje za uwage ![]() edit: otwieram i udzielam odpowiedzi: Cytat i zeby nie bylo ich widac w zrodle strony no ale to co masz w przegladarce to masz i w źrodle strony. nic na to nie poradzisz ![]() Jakby nie bylo źrodla strony, to przeglądarka nie mialaby co pokazac -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
ale nie da sie jakos tego usunac ze zrodla ? bo to jest w petli i wyswietla mi wszystkie dane o uzytkownikach ktore staralem sie przeslac....omg chyba jestem za glupi na to
|
|
|
![]()
|
|
no jak cos ma sie wyswietlic w przegladarce to w źrodle musi byc.
A poco przesylasz "tajne" dane uzytkwonika do przegladarki skoro nie chcesz by ktos je widzial? Jesli juz tak bardzo musisz, to przechowuj je w sesji. Opisz moze bardziej problem, co chcesz zrobic, to moze lepiej ci sie uda doradzic -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8.07.2025 - 05:54 |