![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 97 Pomógł: 0 Dołączył: 9.03.2006 Skąd: Opole Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Jeśli podczas zapytania SQL wybierzemy przedział czasowy (dla każdego dnia jest plik z danymi lecz niekiedy brakuje pliku w jakimś dniu) za pomocą Between, to potrzebuje aby dla daty, kiedy nie ma pliku, został utworzony pusty plik o jakiejs nazwie np. 'xxxxx_2006.11.28'. Może brakować więcej plików, zależnie od przedziału czasu. Jak sie do tego zabrać? mam już tablice zawierającą nazwy plików z wybranego okresu.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 174 Pomógł: 1 Dołączył: 19.02.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
hmm, a dlaczego ten plik musi istniec, nie mozesz wprowadzic prostego sprawdzania pliku np.:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 97 Pomógł: 0 Dołączył: 9.03.2006 Skąd: Opole Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Zrobiłem tak, że mając tablicę z datami wybranymi przez formularz:
tworzę listę nazw plików istniejących na serwerze, odpowiadających datom wybranym w formularzu. Mam jakiś błąd tutaj. Chcę tworzyć pusty plik, jeśli $num[2] nie odpowiada elementowi tablicy $tab_data, jeśli tak to
Wie ktoś jak to zrobić? gdzie błąd? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 11:04 |