![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 0 Dołączył: 23.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam takie zapytanie i chce je uruchomic przy pomocy odnosnika
wiem ze odnosnik dziala bo przekazuje smienne do paska adresu.....ale czemu pozniej mysql_query nie pobiera wartosci z podanego ID i nie wyswietla nic ..... prosze o pomoc i dziekuje z gory P.S te dziwne wyswietlania przy pomocy echo to pozostalosc po tym jak probowalem na wszystkie sposoby cos wyswietlic ;] ![]() Ten post edytował DANGER 29.11.2006, 13:41:04 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 159 Pomógł: 6 Dołączył: 2.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A przed zapytaniem, wpisz:
Poczytaj o tablicach superglobalnych(POST, GET, SESSION, COOKIE) i o register_globals. Edit Zwróć uwagę na cudzysłowie jakie stosujesz jest różnica między ' a ",
Ten post edytował Siner 27.11.2006, 09:40:50 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 793 Pomógł: 32 Dołączył: 23.11.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
=action nic nie daje więc można bez.
EDIT: jak zawsze literówki Ten post edytował Sedziwoj 27.11.2006, 09:59:06 -------------------- Algorytmy w PHP, czy ktoś o tym słyszał?
Dlaczego tak mało kobiet programuje? ponieważ nie zajmują się głupotami. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 0 Dołączył: 23.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
takie cos sie pojawia ;/
Fatal error: Call to undefined function: mysql_fiech_assoc() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
no ale nie kopiowac bezmyslnie... nie fiech a fetch. wyszukiwarka w manualu polaczona z logicznym mysleniem nie boli
![]() proszę poprawić tytuł o znacznik zgodnie z zasadami forum Przedszkole: Temat: Tematyka i zasady panujace na forum Przedszkole -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Cytat Fatal error: Call to undefined function: mysql_fiech_assoc() Cytat (...) $g=mysql_fiech_assoc($ga); (...) No rozbrajasz mnie... : ) mysql_fetch_assoc Pozdrawiam. -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 793 Pomógł: 32 Dołączył: 23.11.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Cysiaczek) No rozbrajasz mnie... : ) mysql_fetch_assoc Pozdrawiam. Wiesz, sam się załamuję ![]() Pewnie dlatego, że bardzo dawno nie pisałem... (coś z trzy lata) -------------------- Algorytmy w PHP, czy ktoś o tym słyszał?
Dlaczego tak mało kobiet programuje? ponieważ nie zajmują się głupotami. |
|
|
![]()
|
|
oooo jaaaa ju ar maj masta DANKE
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 22:56 |