![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 17.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witajcie mam plik index.tpl
i teraz jak właczyć do niego obsługiwanie styli CSS - zastrzegam że nie interesuje mnie ładowanie piku css metodą a dodanie zostanie odebrane jako błąd SMARTY - nie właściwy tag w klamrach {}.. Pozdrawiam i licze na pomoc ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 5 Dołączył: 24.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
{literal}{/literal}
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 569 Pomógł: 0 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
... lub { = {ldelim} i } = {rdelim}
![]() -------------------- Warsztat: Linux: PHP, MySQL, Apache, NetBeans, C++, Qt-Creator
Użytkownik, słowo którego specjaliści IT używają, gdy chcą powiedzieć idiota Zarządzaj swoim budżetem domowym |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 17.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzieki.. działa..
jednak mam nowy problem.. a w zasadzie dwa.. Jeden główny i drugi z tym gdzie go opisać na tym forum, jako że jestem nowy mam nadzieje ze szanowna administracja wybaczy mi jesli założe nowy temat, a najwyzej później połączy go z tym.. Dziękuje bardzo i pozdrawiam.. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 08:25 |