![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 0 Dołączył: 23.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam taki kod
Kod <? ini_set ('display_errors', 1); //Konfiguracja obsługi błędów error_reporting (E_ALL & ~E_NOTICE); require_once('mysql_connect.php'); $ile = 5; $numrows = mysql_num_rows(mysql_query("SELECT * FROM dane2")); if(!$p) $p = 0; $p = (int)$p; $ile = (int)$ile; $query = mysql_query("SELECT * FROM dane2 WHERE aktywacja='yes' ORDER BY data_utworzenia DESC LIMIT $p,$ile"); echo "strona: "; for($i=0;$i<ceil($numrows/$ile);$i++) { echo '<a href="'.$PHP_SELF.'?p='.($i*$ile).'">'.($i+1).'</a> '; } mysql_close(); ?> gdzie i co mam napisac zeby wyswietlic sobie dane uzytkownika...takie jak nick mail itp....zebym mial wszystkie dane uzytkownika w jednym miejscu ...pozniej mala przerwa i nastepny uzytkownik...az do 5 na jednej stronie z gory dziekuje za pomoc P.S Łopatologicznie prosze ![]() Ten post edytował DANGER 29.11.2006, 13:43:33 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 3 Dołączył: 18.07.2005 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
musisz sobie zrobic petelke cos w stylu:
-------------------- nospor - jestem z Wami !!!
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 0 Dołączył: 23.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no dobrze ale gdzie mam to wstawic
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 159 Pomógł: 6 Dołączył: 2.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
O tak ma to wyglądać:
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 17:49 |