![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 0 Dołączył: 19.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam panel wczytywane sa newsy no ale chcialbym aby mozna je edytowac
sporzadzilem cos takiego
no ale nie dziala i nie wyswietla sie zaden blad no i czy moj tok rozumowania ma sens wogole tzn formularz generowany w php a w textarea wzucic nazwy plikow wyciagnietych z tablic? Ten post edytował Raffal 25.11.2006, 16:43:48 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no ja tu nie widze nawet zadnej linijki odpowiedzialnej za edycje
zrobiles dopiero sam formularz a sory, widze jednak ![]() schowane ![]() nie insert tylko UPDATE ma byc jezeli chcesz rekord nadpisac i nie echo 'zapytanie' tylko po prostu je wywolaj Ten post edytował my salsa 25.11.2006, 16:41:15 -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a to ciekawe co napisales Ten post edytował skowron-line 25.11.2006, 16:41:45 -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 0 Dołączył: 19.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przepraszam wkleilem nie dokonca to co chcialem teraz juz to jest stan jaki mam obecnie
z updateem sobie poradze chodzi mi bardzeij o wczytanie danych do formularza Ten post edytował Raffal 25.11.2006, 16:44:53 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hehe kolega tu chcial widziec jakie zapytania sie "wykonuja"
![]() Ten post edytował my salsa 25.11.2006, 16:44:50 -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 15.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak, pozatym $record czy $redcord? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 793 Pomógł: 32 Dołączył: 23.11.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Powinno działać, ale ręki nie dam uciąć... I to jest bez żadnego spr. więc to może tylko się nadawać na prywatny użytek, jeszcze jest trochę poplątane ale coś mnie bierze prze ten mój * komputer, trzeba będzie nowy kupić. Ten post edytował Sedziwoj 26.11.2006, 14:41:17 -------------------- Algorytmy w PHP, czy ktoś o tym słyszał?
Dlaczego tak mało kobiet programuje? ponieważ nie zajmują się głupotami. |
|
|
![]()
|
|
nie dokonca nie pobiera danych z bazy tylko wstawia record[1],record[2] zamiast danych z bazy i nie updateuje "błedne zapytanie"
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 793 Pomógł: 32 Dołączył: 23.11.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skopiuj jeszcze raz, bo był błąd, nie zauważyłem że użyłeś ', i wywaliłem pobieranie id oraz daty bo i tak ich się nigdzie potem nie wykorzystuje.
-------------------- Algorytmy w PHP, czy ktoś o tym słyszał?
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Od kursora to mi precz, jedynie co uważam za stosowne do zmiany kursora to, to jak się używa JS do robienia linków (i aby zmienić wtedy kursor, aby sugerować że to link)
co do filtrów Cytat Otóż sekret tych efeków tkwi w niczym innym jak w stylach! W sumie filtry graficzne ciężko jest "zaszufladkować", ponieważ podobnie jak kolorowe suwaki są one rozszerzeniem Internet Explorera i działają tylko w nim, ale jeżeli mam gdzieś o nich napisać, to nie gdzie indziej tylko w sekcji CSS Cytat z strony, więc też bym radził sobie je darować. -------------------- Algorytmy w PHP, czy ktoś o tym słyszał?
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 05:00 |