![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 25 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
napotkałem pewien problem, nad którym się już trochę czasu głowie i doszedłem do wniosku, że moja wiedza i/lub doświadczenie są niewystarczalne aby go rozwiązać. A więc, kod wygląda tak [oczywiście, nie działa]:
Powinno to dać Wam mniej więcej obraz tego, co chcem zrobić. Ale tak dla pewności, wytłumacze jeszcze sytuację. Otóż mam tabelkę która wygląda mniej więcej tak: Te dane są pobierane z SQL. Każdy `Plik` ma swój ID oraz 3 linki do niego. Z różnych powodów, adresy tych linków muszą być przechowywane w innej tabeli. Pobrałem wszystkie adresy linków z tabeli i teraz chcem z tego wyciągać pojedyńcze rekordy, tak jak to jest zrobione w przykładzie u góry, tylko, że parser wypisuje mi, że on oczekuje klamry kończoncej nawias, a nie warunków. Próbowałem też tak:
Ale to mi pobiera pierwszy rekord z góry, a mój url jest w którymś tam z kolei rekordzie. Jestem w kropce. ![]() Dzięki z góry za wszelką pomoc i cierpliwość ![]() Paziek. Ten post edytował paziek 24.11.2006, 22:41:28 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale w tych tabelach odpowiednie pliki mają takie same id??
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 25 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 13:17 |