![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 26.05.2003 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Pilnie poszukuje skryptu do prowadzenia ligi typerow. Krotko mowiac polega to na obstawianiu wynikow meczow pilkarskich. Srypt powinien zawierac funkcje logowania, oraz dobrze by bylo gdyby wysylal maila z potwierdzeniem obstawionych wynikow. Moze ktos wie skad mozna sciagnac taki skrypt, lub potrafi go napisac. Z gory WIELKIE dzieki za pomoc ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 196 Pomógł: 0 Dołączył: 29.04.2002 Skąd: jesteś? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja potrafie (chyba) bo napisalem taki
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 26.05.2003 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzieki za p'odpowiedz, ale niestety nic tam nie znalazlem
![]() Jesli jestes autorem takiego skryptu to moze bys mi go udostepnil ![]() bede baaardzo wdzieczny. Daj znac skad ewentualnie moge go pobrac. Albo chociaz do tej lopaty dorzuc jeszcze kilof ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 196 Pomógł: 0 Dołączył: 29.04.2002 Skąd: jesteś? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dorzucilem kilof tam gdzie trzeba
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Dzieki
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 13.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam ja też coś podobnego szukam.
Pomożecie?? |
|
|
![]()
|
|
Zobacz ten
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 17:07 |