![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 0 Dołączył: 31.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak w temacie. Ja od dwoch dni nie moge sie polaczyc.
-------------------- Yamaha YZF R1 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 660 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2002 Skąd: Starachowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kanały nie "działają", kanały są tworzone
![]() Pytanie powinno wyglądać raczej "Czy możecie się połączyć z serverem irc.php.pl?" ![]() Odpowiedź: nie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 0 Dołączył: 31.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
BzikOS: nie ucz ojca dzieci robic
![]() -------------------- Yamaha YZF R1 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 191 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2003 Skąd: POLAND Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
yeah, hamlecik jaki mastuh!
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 660 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2002 Skąd: Starachowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat BzikOS: nie ucz ojca dzieci robic :twisted:
Dopsze, tato ![]() |
|
|
![]()
|
|
Cytat Cytat BzikOS: nie ucz ojca dzieci robic :twisted:
Dopsze, tato ![]() no ![]() A tak wogole to bekowego avatarka masz BzikOS 8) -------------------- Yamaha YZF R1 |
|
|
![]()
|
|
Cytat A tak wogole to bekowego avatarka masz BzikOS 8)
Wiem. Thx flying to Seth ![]() |
|
|
![]()
|
|
btw dlaczego nie moge sie polaczyc z irc.php.pl ? i kiedy zostanie naprawiona usterka?
-------------------- Yamaha YZF R1 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
BzikOS: nie sluchaj go, avatar jest swietny, a on sie nie zna :^o
![]() |
|
|
![]()
|
|
Cytat A tak wogole to bekowego avatarka masz BzikOS 8)
Cytat BzikOS: nie sluchaj go, avatar jest swietny, a on sie nie zna :^o :D
To co w takim razie znaczy bekowy, bo ja już zgłupiałem :? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 398 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
irc już stoi
-------------------- cease this long, long rest / wake and risk a foul weakness to live / when it all comes down / watch the smoke and bury the past again / sit and think what will come / raise your fears and cast them all away
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Drago: z całym szacunkiem on nie stoi. On się czołga agonalnie jak ślepiec na polu minowym.
Wysłałem Ci netem smsa o godzinie 16.55. Czekam na Re: -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Teraz niby jest OK, ale nie mogę nicka zidentyfikować... A było tak ładnie.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Cytat Teraz niby jest OK. Chyba żartujesz. Ktoś wyp.... w kosmos wszystkie configi. Niestety Dragossani chyba komórkę w szufladzie ma schowaną, bo ani smsa, ani dzwonka nie słyszy. A bez niego nie jestem w stanie nic przywrócić do działania - mam access denied na serwer - tez nie wiem czemu.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Ktoś wyp.... w kosmos wszystkie configi. Niestety Dragossani chyba komórkę w szufladzie ma schowaną, bo ani smsa, ani dzwonka nie słyszy. A bez niego nie jestem w stanie nic przywrócić do działania - mam access denied na serwer - tez nie wiem czemu.
Hmmm... ciekawe.... Mam nadzieje ze jak najszybciej wszystko wroci do normy, bo teraz nawet dlugiej nazwy nicka nie mogę zrobić. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Dzisiaj uruchomię "czerwony telefon" i wezme na spytki naszego masta-admina.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 05:15 |