![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 235 Pomógł: 2 Dołączył: 30.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam sobie funkcję która zrzuca mi bazę danych do wielowymairowej tablicy w formacie
Teraz piszę funkcję która mi tą tablice zrzuci do pliku - wybrałem wariant ze stosem, jednak mam problem przy kolejnej zagnieżdżonej tablicy... Jak wyodrębnić to cow niej jest chociaż jakimiś tagami xml'a?
To powyżej wypisuje mi na ekranie wszystkie tablice wraz z rekordami (tzn jako $wartosc2 jeśli by patrzeć na tablicę powyżej ) ze wszystkich tablic. Jak postawić tagi blockquotes (docelowo będą to tagi xml, chodzi o samo rozwiązanie) dla rekordów każdej kolejnej zagnieżdżonej tablicy zby po wypisaniu powstało coś typu: Kod Nazwa tablicy Rekord Wartość Wartość2 Wartość3 Rekord2 Wartość Wartość2 Wartość3 Zamiast: Kod Nazwa tablicy Rekord Wartość Wartość2 Wartość3 Rekord2 Wartość Wartość2 Wartość3 btw. mam nadzieje że napisałem zrozumiale ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 476 Pomógł: 1 Dołączył: 5.11.2005 Skąd: Bieruń city Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie prosciej po prostu: serialize" title="Zobacz w manualu php" target="_manual unserialize" title="Zobacz w manualu php" target="_manual?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 235 Pomógł: 2 Dołączył: 30.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Że też sam tam nie zajrzałem - dzięki
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 19:40 |