![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 93 Pomógł: 1 Dołączył: 12.08.2005 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
a wiec mam taki kod
pokoleji sprawdzamy czy 1.kolejne funkcje wykonaly sie poprawnie 2.jezeli nie przerywamy wykonywanie 3. zwracamy blad
jakies sugestje ewentualnie pomysly jak to usprawnic -------------------- web lowcy.com.pl gg 1675677
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A co gdy pobrales kod od usera, uniewazniles go a nie udalo sie zmienic jego grupy czy przydzielic specjalnych uprawnien?
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 93 Pomógł: 1 Dołączył: 12.08.2005 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
wlasnie nie wiem czy warto to okodowac przeciez to bedzie istny przerost tresci nad forma tymbardziej ze juz widze ze nikt nie ma pomyslu jak aktualne "monstrum" wychudzic
-------------------- web lowcy.com.pl gg 1675677
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat wlasnie nie wiem czy warto to okodowac przeciez to bedzie istny przerost tresci nad forma 1. Tresci nad forma? ![]() 2. Skrypt nie dziala prawidlowo -- user placi za kod aktywujacy a nic nie dostaje (oczywiscie w przypadku gdy pewne funkcje zakoncza sie niepomyslnie), i nie moze kodu znowu uzyc! To ja dziekuje za taki system. Cytat widze ze nikt nie ma pomyslu jak aktualne "monstrum" wychudzic Najpierw spraw zeby DZIALALO POPRAWNIE potem baw sie w "odchudzanie". -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 15:39 |