![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 23.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jestem w php początkującym i dopiero zaczynam pisać w tym języku. A skoro to forum ma mi pomóc, to czemu by się tutaj nie spytać...
Otóż postanowiłem sobie zrobić stronkę, na której będę mógł dodawać swoje kontakty i oczywiście je wyświetlać. Dodawanie do bazy przebiega bez problemu, ale jest problem z wyświetleniem. Skrypt łączy się z bazą, ale nie wyświetla wyników. Poniżej zamieszczam kod...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 309 Pomógł: 0 Dołączył: 6.06.2006 Skąd: include('root/europe/ poland/szczecin.php'); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zabrakło:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 214 Pomógł: 0 Dołączył: 3.04.2004 Skąd: Legionowo Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ech, ale namąciłeś, powiedz mi, w jakim celu robisz aż tyle zapytać, skoro wystarczy jedno?
![]()
Edit: Amorph był szybszy... ![]() Ten post edytował zbig13 23.11.2006, 13:19:15 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 23.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok zrobiłem wszystko tak jak opisałeś i dzięki. dane są wyświetlane, ale troszkę nie tak jak trzeba, efekt można podejrzeć na stronie:
Kod http://iis.elblag.pl/~nrg/spis/pokaz.php
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 23 Dołączył: 3.06.2006 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zobacz to... Kolega powyzej zapomnial o tagach HTML zamykajacych wiersze w tabeli
![]()
Ten post edytował mokry 23.11.2006, 14:51:32 -------------------- Pomogłem? Podziękuj proszę klikając poniżej "POMÓGŁ" ;)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 03:33 |