![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 0 Dołączył: 14.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, ponownie
![]() Mam problem z osadziem trzech obiektów obok siebie. Po krótce wytłumaczę o co mi chodzi. po lewej lewe menu, w środku jakiś tekst a po prawej będą jakieś głupoty. Dwa pierwsze be problemu ustawiam w wybranym miejscu obok siebie, ale trzeci zawsze ustawia się po nimi. 1 jest float: left 2 float:right z prawym marginesem 3 ? i właśnie co zrobić żeby był koło 2? Wilekie dzięki za pomoc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 0 Dołączył: 14.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki pomogło
![]() Mam jeszcze jedno pytanko, nie chcę już zaśmiecać forum nowymi tematami. Mam problem z ikoną strony używam
nie wiem dlaczego nie działa, a chyba powinno? Ten post edytował wht 23.11.2006, 13:04:04 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 309 Pomógł: 0 Dołączył: 6.06.2006 Skąd: include('root/europe/ poland/szczecin.php'); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bywa ze na serwerach windosowych, nie pokazuje sie favicon jesli wchodzisz przez lokalne ip. Jeśli ścieżka jest poprawna, to przez globalne ip, czy domene bedzie widoczna.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 11:17 |