|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 634 Pomógł: 14 Dołączył: 27.05.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%)
|
Jak chyba wszyscy juz zauwazyli ze ostatnio na Hydepark jest coraz wiecej topic-ow dot. jezykow innych niz php, wiec proponuje otwarcie sub-forum w Hydepark gdzie wszystkie dyskusje na temat jezykow innych niz php beda sie toczyc.
Pozdrawiam |
|
|
|
![]() |
|
|
|
Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz |
Jak ładnie to dobry pomysł, jestem za.
Może być jako sub forum dla hydepark |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%)
|
Jestem przeciwny. Dlaczego? Proste pytania dotyczące innych języków można zadawać na hydeparku. Z bardziej skomplikowanymi problemami należy udać się na właściwe dla danego języka forum. Nie róbmy z forum php forum "o wszystkim"; coś, co jest do wszystkiego jest tak naprawdę do niczego.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław |
Również nie jestem przekonany do tego pomysłu.
Część tematów tego typu trafia na HydePark, Inne do działu Komputery. Swoją drogą - porządek należałoby zrobić w końcu z forum PHP5 (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) (zmieniamy go w końcu na forum OOP? ) |
|
|
|
|
|
|
Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz |
Co do samego PHP5 to rozmawiałem już z seaquest'em jak ja to widzie.
PHP5 usuwamy, w zamian robimy tak php PRO - teoria na temat programowania, wzorce ect. Implementacje wzorców lub wzorce projektowe (design patterns) - implementacje własnych wzorców, ostatnio dużo takich tematów się pojawia w php pro "czy ten model jest ok?". |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 634 Pomógł: 14 Dołączył: 27.05.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%)
|
Cytat Z bardziej skomplikowanymi problemami należy udać się na właściwe dla danego języka forum Racja, tylko ze na forum php.pl jest wiecej osob z lepsza wiedza na temat np. .NET niz na developers.pl (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) i mogliby wiecej pomoc. A te sub-forum to jak mowilem bedzie na Hydepark ( czyli tam gdzie sie gada o dupie maryli (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif) ) tak wiec forum.php.pl nie zmieni swojego przeznaczenia Ten post edytował nasty_psycho 22.11.2006, 17:08:07 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 190 Pomógł: 27 Dołączył: 23.04.2005 Ostrzeżenie: (0%)
|
Jestem na nie. Są inne fora językowe. To jest świetne forum php i niech tak zostanie.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 3 Dołączył: 29.07.2005 Skąd: Szczebrzeszyn Ostrzeżenie: (0%)
|
zeby nie zakladac nowego tematu proponuje zalozyc subforum (lub nawet subfora) odnosnie frameworokow.
widac ze staja sie coraz popularniejsze, troche pytan pojawia sie z przedrostkie [symfony], [cake] czy [zend] wiec takie forum pozwoliloby zgromadzic odpowiedzi w jednym miejscu Ten post edytował pawel_k 23.11.2006, 00:00:23 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław |
jestem przeciwny.
Jest subforum skrypty, które i tak jest słabo wykorzystane. |
|
|
|
|
|
|
jestem przeciwny. Jest subforum skrypty, które i tak jest słabo wykorzystane. Może dlatego że jest zbyt dokładne, bardziej ogólne by było lepsze. Same frameworki w php ostanio zyskały dużą popularność i takie subforum "ZendFW" i "CakePHP" myśle że by się cieszyło popularnościa |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 24.12.2025 - 14:43 |