![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skąd pobrać najnowsze wersje biblioteg GD?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 691 Pomógł: 0 Dołączył: 6.08.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Skąd pobrać najnowsze wersje biblioteg GD?
Nie możesz dostać się do strony google'a? :wink: http://www.boutell.com/gd/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a jak je zainstalowac? pod windowsem ofcoz
kurde sam nie wiem co jest zle. sie okazuje ze mam biblioteki gd (w pliku php.ini jest to zadeklarowane), ale zamiast obrazka nic sie nie pokazuje... a to wszystko jak se sam apache i php zainstalowalem. jak byl krasnal bylo ok ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 701 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2002 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 786 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2002 Skąd: Wroclaw/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej
Cytat Skąd pobrać najnowsze wersje biblioteg GD? Pobrac aktualna wersje pelnego pakietu z php.net - wraz z nim bedziesz mial i akutalna biblioteke (w ten sposob unikasz kompilacji).
Pozdrawiam -------------------- .. make web your home ..
|
|
|
![]()
|
|
ok juz sem poradzil.... sie okazalo ze w pliku konfiguracyjnym bylo php_gd.dll a ja mam php_gd2.dll czy jakos tak ;]
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 22:16 |