![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 507 Pomógł: 2 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Mam sobie takie wywalonie a w bazie 30 produktow i wyswietla mi tylko 2. Moze mi ktos to wytlumaczyc bo nie czyje sie dobrze w zapytaniach ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 102 Pomógł: 1 Dołączył: 26.07.2006 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najprawdopodobniej moze jest jakas niezgodnosc danych i sie nie zalapuja na twoje warunki laczenia tabel w WHERE, mozesz tez usunac sobie DISTINCT na probe.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 507 Pomógł: 2 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Jak skasowalem kilka AND'ow to mi dubluje po kilka razy ten sam produkt Moze celem wyjasnienia: Plik ma generowac zawartosc wybranych czesci bazy do pliku XML Moze gdzie jak sie zapetla dubluje? Ten post edytował DannyM 16.11.2006, 15:23:32 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 0 Dołączył: 26.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbuj usunąć tylko ten warunek:
AND `cms_vm_product`.`product_publish` ='Y' -------------------- ________________________________________________________________________________
czy programiści używają jeszcze diagramów ? jeśli nie, to tylko zwykli koderzy są ;) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 18:43 |