![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 271 Pomógł: 0 Dołączył: 20.08.2003 Skąd: Szczecinek Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam zastanawiam się jak mam połączyc i jak to zrobic w JS pasek stanu wrzucania pliku na serwer z formularza. Zawsze bralem [manual]move_upload_file[manual] ale z tym chyba nic nie zrobie w tym wypadku bo jakos musze odczytac ile danych się wrzuciło i chcial bym aby to było w czasie w miare rzeczywistym.
Wiem ze mozna coś połączyc file_size ftp_put ftp_size tylko jak to zrobic aby pobierało te dane co chwile z serwera i jak to potem wrzucic do JS -------------------- Warsztat: gPHPEdit | Linux 2.6.17-11-generic (Ubuntu)
Sprzęt: Noteook BenQ A33E ___________________________________________________ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 569 Pomógł: 0 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jedyna wersja jaka dziala poprawnie to przeroobione zrodla php jesli nie masz linuxa lub nie mozesz zainstalowac samemy czegos takiego to mozna sobie darowac dobra i ładna metode
![]() -------------------- Warsztat: Linux: PHP, MySQL, Apache, NetBeans, C++, Qt-Creator
Użytkownik, słowo którego specjaliści IT używają, gdy chcą powiedzieć idiota Zarządzaj swoim budżetem domowym |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 271 Pomógł: 0 Dołączył: 20.08.2003 Skąd: Szczecinek Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam dostep do tego ale nie zabardzo wiem co mam zrobic i jakie biblioteki i gdzie wrzucić
-------------------- Warsztat: gPHPEdit | Linux 2.6.17-11-generic (Ubuntu)
Sprzęt: Noteook BenQ A33E ___________________________________________________ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 04:16 |