![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 476 Pomógł: 1 Dołączył: 5.11.2005 Skąd: Bieruń city Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam kod wlasnej roboty, ktory automatycznie pobiera token z megaupload, rozpoznaje tekst, pobiera link i zaczyna sciagac plik. z tym ostatnim jest jednak problem. wget drukuje ze jest blad serwera 503: Service temporarily unavailable. Czy ktos umial by podsunac pomysl jak rozwiazac problem?
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 569 Pomógł: 0 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
503: Service temporarily unavailable oznacza blad servera a nie blad twojej aplikacji. Wiec sprawdz dlaczego server ci to zwraca, moze masz zly url, moze server jest zabezpieczony jakos.
-------------------- Warsztat: Linux: PHP, MySQL, Apache, NetBeans, C++, Qt-Creator
Użytkownik, słowo którego specjaliści IT używają, gdy chcą powiedzieć idiota Zarządzaj swoim budżetem domowym |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 476 Pomógł: 1 Dołączył: 5.11.2005 Skąd: Bieruń city Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ze 503 to blad serwera to wiem. dokladnie przeanalizowalem kod megauploada i wiem, ze moj link jest dobry. zly musi byc sposob w jaki pobieram. moze sesje? nie mam pojecia.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 5.07.2025 - 08:32 |