![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kodzik tworzy plik txt na podstawie pobranych z formularza danych w postaci: Cytat Mieczyslaw Mieczyslawski uid:3305 pass:45193 .Teraz, mam problem podczas uzywania funcji file_get_contents, chcę, aby php sprawdzalo, czy pobrany z formularza UID istnieje (istnieje plik UID_imie.txt). Niestety, już się pogubiłem;) Jak sprawdzić, czy dany plik txt istnieje? -------------------- Cytat if ( $money == 0 ) { start_work(); $money = $money+1; } function shopping($money){ $money = $money-1; } |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 15.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
file_exists" title="Zobacz w manualu php" target="_manual
Ten post edytował satsun 15.11.2006, 18:18:38 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak tak, ale jak potem sprawdzić zgodność wprowadzonych danych, z tymi znajdującymi się w pliku txt?
Jego wygad raczej uniemozliwia jakiekolwiek 'proste' formatowanie danych. -------------------- Cytat if ( $money == 0 ) { start_work(); $money = $money+1; } function shopping($money){ $money = $money-1; } |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 15.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak chcesz miec proste formatowanie to dodaj imie|nazwisko|uid|pass i potem explode
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 09:43 |