![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 324 Pomógł: 5 Dołączył: 14.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki kod:
Problem jest w IE. Gdy klikam na pierwszą gałąź rozwija mi się, gdy klikne na drugi poziom rozwija mi sie kolejny, ale takze zwija mi sie nadrzedna gałąź. Najlepiej jak wkleicie sobie kod do pliku i sprobujecie pod IE to wtedy zobaczycie w czym problem. Miał juz ktos taki problem? -------------------- zmoderowano - rozmiar
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
hehe, daj se alert(id) w swojej funkcji a bedziesz wiedzial co masz nie tak
![]() Na przyszlosc od razu polecam takie banalne debugowanie. Pozakladales zdarzenia na li, wiec jesli klikasz na wewnetrzne li, to zdarzenie lyka to wewnetrzne i zewnetrzne ![]() Zdarzenia pozakladaj na teksty, albo jakies ikonki podorabiaj ps: przenosze -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 574 Pomógł: 2 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Stosowanie tych samych ID dla elemntów na stronie jest "fuj".
Zmień nazwy - każda musi być unikalna - a problem sam się rozwiąże. Ten post edytował shpyo 18.11.2006, 18:00:07 -------------------- jQuery, JavaScript i CSS - porady, tutoriale
highlab.pl - blog o technologiach, nauce i programowaniu |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Stosowanie tych samych ID dla elemntów na stronie jest "fuj". ale o czym mowisz? przeciez tu nie ma powtarzajacych sie id. moze przyklad podasz o czym mowisz?problem lezy w tym co napisalem -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 574 Pomógł: 2 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Eee, rzeczywiście.
Nie wiem dlaczego, ale widziałem tam te same nazwy ID. -------------------- jQuery, JavaScript i CSS - porady, tutoriale
highlab.pl - blog o technologiach, nauce i programowaniu |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 06:53 |